Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας: Ένας ταξιδιωτικός οδηγός 2022 – Blog

Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας: Ένας ταξιδιωτικός οδηγός 2022

Θα πάτε στην Πορτογαλία και ψάχνετε για τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στη Λισαβόνα; Ξεκινάτε ένα δρομολόγιο οδικού ταξιδιού στην Πορτογαλία και θέλετε να σταματήσετε στην πρωτεύουσα και να εξερευνήσετε τα πιο διασκεδαστικά πράγματα στη Λισαβόνα;

Λοιπόν, είστε τυχεροί γιατί η Λισαβόνα είναι μια από τις αγαπημένες μας πρωτεύουσες στην Ευρώπη και έχουμε έναν ταξιδιωτικό οδηγό της Λισαβόνας γεμάτο ιδέες και δραστηριότητες που πρέπει να σκεφτείτε.

Αναρωτιέμαι… Έχετε πάει ποτέ στο Σαν Φρανσίσκο στη δυτική ακτή των ΗΠΑ; Εάν αυτό είναι ναι, θα αρχίσετε να παρατηρείτε μερικές εντυπωσιακές ομοιότητες τη στιγμή που θα φτάσετε στη Λισαβόνα, που βρίσκεται στη δυτική ακτή της Ευρώπης.

Είτε πρόκειται για το σύστημα τραμ της Λισαβόνας, την κρεμαστή γέφυρα Ponte de 25 Abril, τους απότομους λόφους, τις κοντινές παραλίες για σέρφινγκ και τις περιοχές κρασιού ή τους ιστορικούς δρόμους και την τέχνη του δρόμου, γίνεται πολύ προφανές γιατί οι περισσότεροι αποκαλούν τη Λισαβόνα το «Σαν Φρανσίσκο της Ευρώπης».

Η Λισαβόνα είναι αναμφίβολα μια από τις πιο πολύχρωμες, διασκεδαστικές, πιο φιλικές και ασφαλέστερες πόλεις για επίσκεψη στην Ευρώπη – ιδανική για ένα μέρος μεμονωμένων ταξιδιών. Πάντα απολαμβάνω τον χρόνο μου εδώ και κάθε φορά ονειρεύομαι για Casas 1 υπνοδωματίου για να αγοράσω, ώστε να μπορώ να διακοσμήσω ένα μικρό ευρωπαϊκό σπίτι με όλη την εκπληκτική δουλειά με κεραμικά και πλακάκια που κάνει η Πορτογαλία τόσο καλά.

Βασικά, ξέρω ότι θα το λατρέψετε εδώ στη Λισαβόνα.

Η Λισαβόνα είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στην Πορτογαλία και έχω συγκεντρώσει τα καλύτερα 15 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Λισαβόνα, σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου για εσάς.

Η λέξη πιάνει για αυτήν την εκπληκτική πόλη και η Λισαβόνα γίνεται γρήγορα κόμβος για ψηφιακούς νομάδες, σέρφερ και λάτρεις της παραλίας από όλο τον κόσμο, καθώς είναι πολύ κοντά σε μερικά από τα καλύτερα μέρη για σέρφινγκ στην Πορτογαλία. Δείτε τον οδηγό μας για την Ericeira εδώ.

Μόλις επέστρεψα από ένα 5ήμερο διάλειμμα στην πόλη στη Λισαβόνα, εξερευνώντας όλα όσα έχει να προσφέρει αυτό το μέρος, επομένως είμαι έτοιμος να μοιραστώ όλα τα καλύτερα πράγματα να κάνω στη Λισαβόνα. Σκεφτείτε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου ως τον απόλυτο οδηγό της Λισαβόνας, που περιλαμβάνει τα πάντα, από τα καλύτερα μέρη για φαγητό στη Λισαβόνα μέχρι τα πιο χαριτωμένα αρτοποιεία και τους πιο γραφικούς δρόμους.

Άλλοι ταξιδιωτικοί οδηγοί που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι…