Τα 12 ΚΑΛΥΤΕΡΑ Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο El Paredon 2022 – Blog

Τα 12 ΚΑΛΥΤΕΡΑ Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο El Paredon 2022

Οπότε ο El Paredon είναι μικρός. Πολύ μικρότερο από όσο φανταζόμουν. Και για αυτόν τον λόγο (θα το δείτε όταν φτάσετε εκεί), είναι εύκολο να δείτε πώς γίνεται η πλήρης κράτηση.

Εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το El Paredon και να μάθετε τις ημερομηνίες σας, το μόνο που θα έλεγα είναι να κάνετε κράτηση/κράτηση της διαμονής σας εκ των προτέρων. Περίπου 10 ημέρες πριν επισκεφτώ το El Paredon, φαινόταν ότι υπήρχε λογική διαθεσιμότητα στο Airbnb / Booking.com αλλά 6 ημέρες πριν; Είχαν φύγει κυριολεκτικά όλα. Αυτό ήταν κατά την περίοδο αιχμής τον Ιανουάριο του 2022.

Τα δημοφιλή μέρη για διαμονή περιλαμβάνουν:

Μπορείτε να επιλέξετε ένα ιδιωτικό δωμάτιο ή κοιτώνες εδώ. Το Driftwood είναι «το μέρος για το οποίο μιλούν όλοι», αλλά δεν είδα τον παράγοντα WOW ο ίδιος. Νομίζω ότι είναι δημοφιλές λόγω της αναμφισβήτητα δημοφιλής τοποθεσίας του (ακριβώς στην παραλία) και επειδή έχει πιάσει η λέξη και πολλοί άνθρωποι κάνουν παρέα εδώ. Υπάρχει ένα μπαρ και ένα εστιατόριο, αν δεν είστε επισκέπτης, ώστε να μπορείτε πάντα να απολαύσετε το Driftwood χωρίς να μείνετε εδώ.

Σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από την παραλία, το Mellow Hostel έχει επίσης μια υπέροχη φήμη ως ένα κοινωνικό μέρος για να μείνετε, αλλά χωρίς τις έντονες δονήσεις για πάρτι. Και πάλι μπορείτε να επιλέξετε κοιτώνα, καλύβα στην παραλία ή ιδιωτικό δωμάτιο! Εάν δεν είστε επισκέπτης, μπορείτε να πάρετε ένα ημερήσιο πάσο για την πισίνα και να χαλαρώσετε στο υπέροχο περιβάλλον.

  • Το Surf House στο El Paredon

Μια πινελιά από το Μπαλί… σε ένα ξενοδοχείο σερφ της Γουατεμάλας. Το Surf House είναι ένα σούπερ δροσερό μέρος για να μείνετε (στην παραλία!) και προσφέρει την ισορροπία των ήρεμων δονήσεων γύρω από την πισίνα μαζί με μεσαίες δόσεις „ας μπούμε στον ωκεανό και σερφάρουμε μωρό μου!“ Μπορείτε να επιλέξετε παραθαλάσσια μπανγκαλόου, κοινόχρηστους κοιτώνες (ιδανικούς για μεμονωμένους ταξιδιώτες) και σουίτες με θέα στη θάλασσα! Επιλέξτε το κομμάτι του παραδείσου σας!

Υπάρχουν τόσα πολλά Airbnb για να διαλέξετε στο El Paredon. Διάλεξα ένα από τα τελευταία διαθέσιμα όταν έκανα κράτηση (Sunrise Hostal) και ήταν τέλειο για αυτό που έψαχνα. 25 £ για μια μικρή καλύβα για σερφ, αιώρα μπροστά, υπαίθριο ντους και 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Χαρούμενες μέρες!

Δείτε τις ακριβείς τοποθεσίες αυτών των σημείων στο Γουατεμάλα Google Map Legend.