10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ πράγματα να κάνετε στο Ουέλινγκτον – Blog

10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ πράγματα να κάνετε στο Ουέλινγκτον

Ξεκινάτε ένα οδικό ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία και αναζητάτε τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Νέα Ζηλανδία; Κατευθυνθείτε προς την πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας και ψάχνετε για τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Wellington; Τότε είστε τυχεροί, γιατί αυτή είναι η ανάρτηση που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη λίστα σας για τη Νέα Ζηλανδία!

Το Wellington είναι μια από τις πιο όμορφες και συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο για επίσκεψη. Είναι η νοτιότερη πρωτεύουσα στον κόσμο και αυτοπροβάλλεται ως «η πιο cool μικρή πρωτεύουσα», παραπέμποντας τόσο στον καιρό όσο και στη νεανική δημιουργική κοινότητα. Είναι το είδος του μέρους όπου μπορείτε να σερφάρετε πριν από τη δουλειά, να τρέξετε στο βουνό στο μεσημεριανό σας διάλειμμα, να κάνετε άλμα ανάμεσα σε κρυφά κοκτέιλ μπαρ το βράδυ και να πάτε σε ένα vegan καφέ αργά το βράδυ στο δρόμο για το σπίτι. Το Wellington είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Νέα Ζηλανδία και για καλό λόγο. Εάν ξεκινάτε ένα οδικό ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία, το Wellington είναι επίσης μια τέλεια προσθήκη στο δρομολόγιό σας!

Δεν χρειάζεται να είσαι «άνθρωπος της πόλης» για να απολαύσεις το Ουέλινγκτον. Περιτριγυρισμένο από λόφους και θάλασσα, είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για φυσική ομορφιά, και εξαιτίας αυτού, υπάρχουν τόσα πολλά διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε και όμορφα μέρη για επίσκεψη στο Wellington. Από οπουδήποτε στο Wellington μπορείτε να δείτε τις πανύψηλες οροσειρές Tararua και Rimutaka, συχνά σκονισμένες με χιόνι. Η πόλη συνδέεται με μυριάδες μονοπάτια από το Town Belt με το City to Sea Walkway, όπου θα περιτριγυριστείτε από πυκνούς γηγενείς θάμνους και υπέροχες διαδρομές ορεινής ποδηλασίας. Μερικές από τις καλύτερες πεζοπορίες στη Νέα Ζηλανδία μπορούν να βρεθούν στην περιοχή Wellington.

Μπορεί να αναγνωρίσετε το Ουέλινγκτον ως την τοποθεσία για τις ταινίες με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αλλά έχει επίσης παρομοιαστεί με τη Μελβούρνη ή το Σαν Φρανσίσκο, μια πόλη με ανέμους γεμάτη πολιτισμό. Με το παρατσούκλι Wellywood, το Wellington έχει μια ακμάζουσα καλλιτεχνική σκηνή και φιλοξενεί τις εθνικές σχολές παραστατικών τεχνών καθώς και πολλές τοπικές θεατρικές εταιρείες. Υπάρχουν λοιπόν διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε στο Ουέλινγκτον, ακόμα κι αν δεν είστε ύπαιθρος!

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία και θέλετε να δείτε μερικά από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στο Ουέλινγκον, τότε αυτή είναι η ανάρτηση ιστολογίου για εσάς. Αυτός ο ταξιδιωτικός οδηγός του Wellington έχει όλα τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Wellington. Θα μοιραστώ όλες τις ταξιδιωτικές συμβουλές του Ουέλινγκτον που πρέπει να γνωρίζετε εάν θα πάτε στο Ουέλινγκτον το 2022.

Άλλες αναρτήσεις ιστολογίου της Νέας Ζηλανδίας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν…