18 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Καμπέρα της Αυστραλίας – Blog

18 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Καμπέρα της Αυστραλίας

Μετάβαση στην Καμπέρα…

Αν και υπάρχει ένα αεροδρόμιο που βρίσκεται στην Καμπέρα, το Σίδνεϊ είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Αυστραλία και χρησιμοποιείται συχνά ως πόλη πύλης στην Ανατολική Ακτή της Αυστραλίας. Όντας ένας τόσο προσιτός προορισμός, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε ένα οδικό ταξίδι στην Αυστραλία και θα έχετε πολλά να σας κρατήσουν απασχολημένους προτού εξερευνήσετε πέρα.

Η οδήγηση από το Σίδνεϊ στην Καμπέρα είναι μόνο λίγες ώρες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό είτε για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, μια στάση καθ‘ οδόν προς τη Μελβούρνη ή ως αποκλειστικό προορισμό διακοπών σας.

Ο πιο βολικός τρόπος για να ταξιδέψετε στην Αυστραλία, είναι με ενοικίαση τροχόσπιτου. Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα είναι ότι μπορείτε να γνωρίσετε τα εκπληκτικά, συνεχώς μεταβαλλόμενα τοπία, αλλά επίσης, έχετε την ελευθερία να σταματήσετε όποτε θέλετε να δείτε αξιοθέατα και αξιοθέατα που ανακαλύπτονται στη διαδρομή. Το να έχετε ήδη τακτοποιήσει τη διαμονή και τις ανέσεις σας, δεν σημαίνει τίποτα να ανησυχείτε εάν αποφασίσετε να περάσετε μια απρογραμμάτιστη επιπλέον νύχτα εδώ ή εκεί.

Δείτε περισσότερες ημερήσιες εκδρομές από το Σίδνεϊ εδώ.

Πού να μείνετε στην Καμπέρα;

Υπάρχουν πολλά κάμπινγκ σε κοντινή απόσταση από την πόλη, ωστόσο, το τουριστικό πάρκο Alivio, το οποίο απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, έχει σταθερά μεγάλη ανατροφοδότηση. Προσφέρουν επίσης τοποθεσίες με ιδιωτικό μπάνιο, σε περίπτωση που η ενοικίαση τροχόσπιτου σας δεν έχει τις δικές της ανέσεις και όλες οι τοποθεσίες τους είναι τροφοδοτημένες.

Για άλλες επιλογές στην περιοχή, η δωρεάν εφαρμογή για smartphone „Discovery Roadtrip“, είναι μια εξαιρετική πηγή αναζήτησης για κάμπινγκ, αξιοθέατα και εστιατόρια.