20 ΚΑΛΥΤΕΡΑ πράγματα να κάνετε στο Μεξικό – Blog

20 ΚΑΛΥΤΕΡΑ πράγματα να κάνετε στο Μεξικό

Το Μεξικό φιλοξενεί 35 Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, οπότε αν ψάχνετε για διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε στο Μεξικό, υπάρχουν πολλά που θα σας κρατήσουν απασχολημένους! Μερικά από τα αγαπημένα μας μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO στο Μεξικό είναι…

Τσιτσέν Ίτζα

Όχι μόνο είναι ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, αλλά είναι ένα από τα επτά νέα θαύματα του κόσμου. Μπορείτε να εξερευνήσετε αυτήν την αρχαία πόλη για να δείτε τις πυραμίδες (συμπεριλαμβανομένου του μνημειώδους El Castillo ή του Ναού του Kukulcan), το Great Ball Court και το Ναό των Jaguars.

Σαν Μιγκέλ ντε Αλιέντε

Αυτή η ιστορική πόλη του Μεξικού μοιάζει με κάτι βγαλμένο από παραμύθι. Εξερευνήστε τα πολύχρωμα πλακόστρωτα δρομάκια για να απολαύσετε πραγματικά την τέχνη, τον πολιτισμό και το φαγητό που έχει να προσφέρει το Μεξικό.

Πουέμπλα

Αυτή η πόλη είναι καλυμμένη ταλαβέρα, πολύχρωμα εφυαλωμένα πλακάκια από ντόπιους τεχνίτες. Περιμένετε να τα δείτε σε κτίρια, σιντριβάνια, παγκάκια και πολλά άλλα! Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ταλαβέρα κεραμικά και κεραμικά για να πάρετε μαζί σας σπίτι.

Αποθεματικό βιόσφαιρας Monarch Butterfly

Κάθε χρόνο εκατομμύρια πεταλούδες Monarch μεταναστεύουν νότια από τις ΗΠΑ και τον Καναδά στα βουνά Sierra Madre στο Μεξικό. Φροντίστε να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή σε αυτή την προστατευόμενη περιοχή για να τα δείτε στην άγρια ​​φύση!

Xochimilco

Εδώ μπορείτε να κάνετε βόλτα σε μια βάρκα σε στυλ γόνδολας μέσα σε πλωτούς κήπους με λουλούδια καθώς μπάντες mariachi παίζουν μουσική.

Τεκίλα

Ναι, η πόλη από την οποία προέρχεται η τεκίλα ονομάζεται επίσης Τεκίλα και είναι ένα όμορφο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO! Κάντε ένα ταξίδι σε ένα από τα αποστακτήρια για να δοκιμάσετε τεκίλα.