6 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για να αισθάνεστε ασφαλείς όταν ταξιδεύετε μόνοι σας με βαν! – Blog

6 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για να αισθάνεστε ασφαλείς όταν ταξιδεύετε μόνοι σας με βαν!

Ακούστε το ένστικτό σας! Νιώθουμε αυτό το άσχημο αίσθημα δυσφορίας για κάποιο λόγο, γι‘ αυτό πάντα να ακούτε τη διαίσθησή σας. Αν δεν νιώθετε άνετα κάπου, τότε μετακινηθείτε. Αν δεν εμπιστεύεσαι κάποιον, φύγε μακριά του. Ακολουθήστε τα ένστικτά σας ακόμα κι αν σας φαίνονται ανόητα ή περιττά.

Πάντα μου αρέσει να βρίσκω συνταξιδιώτες με τους οποίους νιώθω καλά, ίσως γυναίκες ή ζευγάρια, και να αναφέρω ότι ταξιδεύω μόνος. Αυτό διασφαλίζει ότι αν δουν κάποιον κοντά στο βαν μου, θα ξέρουν ότι πρόκειται για εισβολέα. Οι άνθρωποι τείνουν επίσης να ελέγχουν ο ένας τον άλλον, επομένως είναι καλό να έχετε συστηθεί.

Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, τότε δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα όταν ταξιδεύετε μόνοι σας με ένα τροχόσπιτο! Η σόλο γυναικεία ζωή βαν σας επιτρέπει να πάτε οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Μπορείτε να προσαρμοστείτε καθώς προχωράτε. Είναι μια μαθησιακή εμπειρία, υποκειμενική για κάθε ταξιδιώτη, και έχει να κάνει απλώς με το να βρεις τον δικό σου ρυθμό. Θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε πόσο καιρό θέλετε να μείνετε σε ένα μέρος, όπου αισθάνεστε πιο άνετα και πώς θέλετε να γεμίσετε τις μέρες σας. Αλλά ο καθένας θα πρέπει να δοκιμάσει ένα σόλο ταξίδι με βαν τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του.

Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να σκεφτείτε πού θα πάτε… ίσως σε ένα από αυτά τα απίστευτα οδικά ταξίδια στην Ευρώπη;